Relatie APK

Voel opnieuw de vlinders die jullie in het begin van jullie relatie voor elkaar voelden!

Een goede relatie is niet vanzelfsprekend.

Relaties onderhouden kost tijd en energie. De eerste periode is vaak een periode vol vlinders en aandacht voor elkaar. Daarna kun je door drukte op het werk, een druk sociaal leven, kinderen of een andere reden, elkaar uit het oog beginnen te verliezen. Vergeten hoe leuk jullie het samen eigenlijk ook kunnen hebben.

De Relatie APK werkt preventief en kan helpen om irritaties niet uit te laten monden in een ernstig conflict, een verwijdering of een scheiding.

Net als bij de APK voor de auto wordt er eerst gekeken hoe de onderdelen in hun onderlinge samenhang functioneren, welke onderdelen wat last van slijtage hebben gehad en hoe dat, indien nodig, het beste gerepareerd kan worden.


Tijdig onderzoek en onderhoud voorkomt tenslotte grote problemen en vastlopers in de toekomst!

Bij De Relatie APK worden, in informele coachinggesprekken, beide partners uitgedaagd om liefdevol de mate van verbinding met elkaar onder de loep de nemen. Jullie worden gestimuleerd om te ontdekken wat er goed gaat en wat er misschien nog beter kan in de onderlinge relatie.
 

Welke onderdelen zijn nog tiptop in orde en welke onderdelen hebben toch wat last gehad van slijtage?

En niet te vergeten, hoe staat het met de onderlinge vonk?

Na het versterken van de onderlinge verbinding, en het indien nodig herstellen van wat slijtage deeltjes, gaan jullie met hernieuwde energie weer verder!

Samuel, een van de twee eigenaren van B&B De Haen, is een ervaren relatiecoach. Boek daarom nu een Relatie APK van 2, 3 of 4 dagen inclusief verblijf in onze B&B, met dagelijks 3 uur intensieve relatiecoaching. Wel hard werken, maar wel heel snel ontdekken waar en hoe jullie je relatie kunnen verbeteren, of goed kunnen houden. Samuel biedt jullie sowieso een kosteloos intakegesprek aan om te kijken of er een klik is en hoeveel dagen de relatie APK in jullie situatie zou moeten duren.